OBS: Varm rødkålssalat kan sagtens laves dagen i forvejen. Opbevar den på køl natten over og varm den op i en stor gryde eller på bradepande i ovnen lige inden servering.
Smelt en god klat smør i en gryde og kom rødkålen i. Varm det godt igennem i et par minutter og tilsæt så nelliker, stjerneanis, lauerbærblade, æbleeddike, saften fra en halv appelsin, ribsgelé og den brune farin.
TIP 1: Hvis din varme rødkålssalat tilfældigvis skal bruges som tilbehør til and, flæskesteg eller lignende du har lavet in din sous vide, så tilføj en lille smule af væsken fra sous vide posen til gryden!
TIP 2: Hvis du tilfældigvis har noget ande- eller gåsefedt liggende, så brug dét i stedet for smøret!
Når det hele er rørt godt sammen kommer du låg på gryden og lader det simre i 30 minutter.
Når de 30 minutter er gået smager du til med salt og peber. Tilføj mere ribsgelé eller æbleeddike hvis der mangler sødt eller surt.
Servér som tilbehør til flæskesteg, and, kalkun, bøfsandwich eller gamle danske "mormor"-retter.
Velbekomme.