SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

valnødder i honning



En af de nemmeste og simple retter at lave, men den tager dit ostebord eller tapasbord til nye højder.



Opskrift (1 glas)



Du skal bruge



3 dl. valnødder

1½ dl. akaciehonning

½ dl. vand

1 økologisk appelsin



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 30 minutter



Fremgangsmåde



Forvarm din ovn til 150 grader.


Kom valnødderne på en bageplade og rist dem i ovnen i 8-10 minutter. Pas på de ikke brænder på!

Når nødderne er færdige kommer du dem i et viskestykke og gnider dem sammen så du får en del af skallerne af (de smager en smule bittert). Lad dem derefter køle af.


Kom honnig i en gryde og tilføj 2 spsk. revet appelsinskral og saften fra hele appelsinen.

Kog honningen op ved middel varme. Det er enormt irriterende at rengøre hvis det brænder på, så hold øje med gryden!


Når honningen er bragt i kog tilføjer du vand og valnødderne og rører det hele godt sammen. Lad det derefter simre i 2 minutter.


Hæld nu grydens indhold i et skoldet glas og sæt det på køl.


Servér som tilbehør til et ostebord eller et tapasbord, som sødt tilbehør til kød, eller som topping på en lækker salat.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Verdens Nemmeste Brød



Bruchetta



Okseculotte



Andebryst



Fyldte Champignoner


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting