Forvarm din ovn til 150 grader.
Kom valnødderne på en bageplade og rist dem i ovnen i 8-10 minutter. Pas på de ikke brænder på!
Når nødderne er færdige kommer du dem i et viskestykke og gnider dem sammen så du får en del af skallerne af (de smager en smule bittert). Lad dem derefter køle af.
Kom honnig i en gryde og tilføj 2 spsk. revet appelsinskral og saften fra hele appelsinen.
Kog honningen op ved middel varme. Det er enormt irriterende at rengøre hvis det brænder på, så hold øje med gryden!
Når honningen er bragt i kog tilføjer du vand og valnødderne og rører det hele godt sammen. Lad det derefter simre i 2 minutter.
Hæld nu grydens indhold i et skoldet glas og sæt det på køl.
Servér som tilbehør til et ostebord eller et tapasbord, som sødt tilbehør til kød, eller som topping på en lækker salat.
Velbekomme.