OBS: Du kan sagtens tilberede rejerne med skal på, og så pille dem efter tilberedning eller lade dine gæster pille dem selv. Hvis du vælger at gøre det så giver du dem bare 5 minutter ekstra i sous viden.
Pil rejerne, kom dem i en skål og vend dem i bagepulveret. Lad dem nu atå og trække i køleslabet i 30 minutter.
TIP: Når man vender rejerne i bagepulver får de lidt ekstra bid efter tilberedning. Det gør en kæmpe forskel!
Dæk bunden af en pande med et tyndt lag olivenolie og kom det på komfuret over middel varme. Hak hvidløg i tynde skiver til kom det i olien. Hvidløget skal steget mørt men skal helst ikke brune. Derefter tilsætter du lauerbærblade og røget paprika og steger i yderligere 2-3 minutter, og så tilsætter du sherry/Marsala og 2-3 klatter smør, giver det hele et godt opkog og slukker for varmen.
Kom rejer i en sous vide pose, hæld hvidløgsmarinaden over, tilsæt lidt salt og peber og vakuumér. Placér posen i vandbadet og indstil timeren til 30 minutter.
Færdiggørelse
Når de 30 minutter er gået tager du rejerne op af vandbadet og klipper posen op.
Du har nu 2 valgmuligheder:
Du kan servere rejerne præcis som de er.
Eller...
Du kan hælden alt posens indhold ud på en forvarmet, brandvarm pande og give dem lidt stegeskorpe. Pas på ikke at give dem for meget!
Servér med det samme med lidt groft brød og en citronbåd.
Velbekomme.