SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

syltede rødløg



Den sur-søde smag af syltede rødløg passer perfekt til et ostebord, eller som topping på burgere. De kan også sagtens bruges som tilbehør til en god steak eller steg, især de mere fede kødudskæringer.



Opskrift (1 glas)



Du skal bruge



3 store rødløg

1½ dl. lagereddike

1½ dl. sukker

1½ dl. kogende vand

1 spsk. peberkorn

1 spsk. tørrede tranebær

Salt



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 20 minutter



Fremgangsmåde



OBS: Lav de syltede rødløg dagen før du skal bruge dem. De skal nå at køle ned inden brug, og en hel nat i lagen giver en meget bedre smag!


Skær løgene ud som du ønsker dem. Aflange både ser finest ud i vores optik, men ringe kan også sagtens bruges.


TIP: Selvom du sagtens kan bruge hele løget, så prøv eventuelt at fravælg de skiver som er helt hvide. Det giver et bedre indtyk på tallerkenen.


Hæld eddike, sukker, peberkorn og vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt løgene kog dem med i 4-5 minutter. Tag løgene op med en hulske og kom dem i et skoldet glas. Kog nu lagen kraftigt i 1 minut uden låg og dæk derefter løgene med lagen. Rør tranebærrene i og luk til.


Stil i køleskabet (eller udenfor hvis vejret tillader det) og lad dem køle helt ned. De kan holde sig i 2 ugers tid.


Servér som tilbehør til ost, som topping på burgere eller ved siden af et godt stykke kød.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Burger



Pulled Pork



Flæskesteg



Ribeye Steak



Herregårdskoteletter


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting