OBS: Lav de syltede rødløg dagen før du skal bruge dem. De skal nå at køle ned inden brug, og en hel nat i lagen giver en meget bedre smag!
Skær løgene ud som du ønsker dem. Aflange både ser finest ud i vores optik, men ringe kan også sagtens bruges.
TIP: Selvom du sagtens kan bruge hele løget, så prøv eventuelt at fravælg de skiver som er helt hvide. Det giver et bedre indtyk på tallerkenen.
Hæld eddike, sukker, peberkorn og vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt løgene kog dem med i 4-5 minutter. Tag løgene op med en hulske og kom dem i et skoldet glas. Kog nu lagen kraftigt i 1 minut uden låg og dæk derefter løgene med lagen. Rør tranebærrene i og luk til.
Stil i køleskabet (eller udenfor hvis vejret tillader det) og lad dem køle helt ned. De kan holde sig i 2 ugers tid.
Servér som tilbehør til ost, som topping på burgere eller ved siden af et godt stykke kød.
Velbekomme.