SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

smørstegte champignoner



Smøgstegte champignoner har en dejlig "nøddet" smag, og kombineret med citron, persille og en god klat æbleeddike får man noget fantastisk tilbehør der går godt til de fleste kødretter.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



1 bakke brune champignoner

1 bundt frisk persille

1 citron

En god klat smør

Æbleeddike

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 15 minutter



Fremgangsmåde



Rens champignonerne. Du kan tilberede dem hele eller skære dem i både, det betyder intet for smagen, så du vælger selv hvad du mener passer bedst til retten rent æstetisk.


Smelt en god klat smør på en pande og steg champignonerne over middel varme. Når de er brunet godt tilføjer du et godt skvat æbleeffike (3-4 spiseskefulde).


Steg indtil det meste af væksen er forsvundet og tilføj en god håndfuld hakket persille.


Tilføj nu saften fra en kvart citron og rør rundt.


Smag til med salt og peber.


Servér som tilbehør til kødretter eller som en lille tapas ret.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Oksefilet



Herregårdskoteletter



Lammemørbrad



Ribeye Steak



Oksemørbrad


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting