SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

ærtepuré



Ærtepuré går utroligt godt sammen med det meste fisk, men kan også sagtens serveres som tilbehør til kødretter, hvor det kan bruges som en dip til en god kartoffel.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



200 gram frosne ærter

2 spsk. creme fraiche (så tyk som samvittigheden tillader)

1 økologisk citron

25 gram god smør

1 fed hvidløg

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 20 minutter



Fremgangsmåde



Kom de frosne ærter i en gryde, dæk dem med vand, bring gryden i kog og lad ærterne koge i cirka 3 minutter.


Hæld vandet fra og kom ærterne i en skål.


Tilsæt hvidløget (hak det eventuelt groft først), creme fraiche, smør og 2 spsk. citronsaft og blend det hele godt med en stavblender. Vi foretrækker at stoppe i god tid så puréen har en grov og rustik konsistent, men du kan også sagtens blive ved med at blende til puréen er helt glat og cremet.


Smag til med citronsaft, salt og peber.


​Velbekomme.



Går godt sammen med...



Torsk



Tigerrejer



Tunsteak



Andebryst


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting