Skræl kartoflerne og skær dem ud i store, lækre pommes frites.
Skyl fritterne under rindende vand i et minuts tid for at fjerne det værste stivelse.
Smid fritterne i en stor gryde og dæk dem med vand og tilføj halvdelen af eddiken. Kog dem i cirka 10 minutter. De skal stadig være ret faste, og må ikke koges møre!
Hæld vandet fra og lad dem hvile i 1-2 timer.
Forvarm din ovn til 200 grader.
Hæld fritterne i en skål eller frysepose, tilføj 1 dl. olie og rod det hele godt rundt så alle fritterne bliver dækket af et godt lag olie.
Læg fritterne på bagepapir på en bradepande. Fordel dem godt ud på pladen, de må helst ikke overdække hinanden. Smid dem derefter i ovnen i 75 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
Dine fritter er færdige når de har en lækker, gyldenbrun farve. Hvis du er til meget sprøde fritter giver du dem selvfølgelig bare et par minutter mere.
Tag fritterne ud og giv dem et godt skud salg. Servér med det samme.
Velbekomme.