SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

Opskrifter med oksekød og kalvekød



En stor, saftig, rød steak, eller måske en mør og fløjsblød oksemørbrad, er dét de fleste forbinder med sous vide. Og det smager da også fantastisk! Vi råder dig dog til også at kaste dig ud i de mere eksotiske og seje kødudskæringer, for det er her at sous vide virkelig kommer til sin ret!



Udvalgte opskrifter



FLANKSTEAK MARINERET I KAHLUA



OKSEMØRBRAD



OSSO BUCO



RIBEYE STEAK



Alle opskrifter med oksekød og kalvekød


Flanksteak
Oksetyndsteg
Okseculotte
Côte de Boeuf
Vitello Tonnato
Oksefilet
Spidsbryst
Oksegryde
Burger
Osso Buco
Ribeye Steak
Flanksteak marineret i Kahlua
Oksemørbrad
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting