SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

Opskrifter med kylling, kalkun og and



Når man steger fjerkræ - især kylling, kalkun og and - så kan kødet hurtigt blive tørt og kedeligt, og så smager det altså dybest set bare af bølgepap. Med sous vide er du garanteret saftigt og mørt kød, så selvom det tager lidt længere tid at tilberede, så er det absolut ventetiden værd!



Udvalgte opskrifter



Andebryst



Kyllingebryst



Kalkunbryst



Andeconfit



Alle opskrifter med kylling, kalkun og and


Kyllingesalat
Kyllingelår
Andeconfit
Kalkunbryst
Kyllingebryst
Andebryst
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting