SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

Opskrifter med fisk



Fisk er noget af det sværeste at tilberede i et køkken. Det delikate og sarte kød bliver lynhurtigt tørt og kedeligt hvis bare man steger det i et minut for meget, eller skruer lidt for højt op for varmen. De problemer eksisterer dog ikke når man tilbereder fisk sous vide, så skynd dig hen til din lokale fiskehandler og få købt dig noget fersk og lækker fisk!




Udvalgte opskrifter



Laks



Tunsteak



Torsk



Tigerrejer



Alle opskrifter med fisk


Torsk
Tigerrejer
Tunsteak
Laks
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting