SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

OKSEKØD & KALVEKØD





Her får du en generel oversigt over de temperaturer du skal sigte efter, når du tilbereder oksekød og kalvekød.

Den tid kødet skal have i vandbaddet er afhængig af kødtype, vægt og størrelse, så her henviser vi til de individuelle opskrifter.


Rare: 51 grader

Medium rare: 56 grader

Medium: 60 grader

Medium well: 65 grader

Well done: 71+ grader


Se opskrifter med okse- & kalvekød
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting