SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

Nyheder



Følg med i hvad der sker hos Sousvildere.



Ny opskrift: HOTDOGS



13. januar 2019



En hotdog med det hele? JA TAK! Og den gode gamle klassiker skal selvfølgelig tilberedes sous vide!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: FLANKSTEAK



15. maj 2018



Vi har allerede én udgave af flanksteak på siden, men vi ELSKER altså flanksteak sous vide, så her kommer en helt klassisk variant!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: OKSETYNDSTEG



7. maj 2018



Efter en længere pause vender vi hårdt tilbage med en af vores favoritter: Oksetyndsteg! Mums!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: valnødder i honning



22. februar 2018



Valnødder i honning tager dit ostebord eller tapasbord til nye højder!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: fyldte champignoner



20. februar 2018



Champignoner fyldt med ricotta, parmesan, oregano og chilli. Fantastisk!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: CARNITAS



19. februar 2018



Carnitas - den mexikanske udgave af pulled pork - smager vidunderligt, og er helt sikkert noget du absolut på prøve at lave sous vide!

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: okseculotte



18. februar 2018



Okseculotte er altid et hit i sous viden, og så er det også relativt billigt, så man kan lave festmad alle ugens dage. Denne opskrift med en øl & honning marinade er én af vores absolutte favotitter.

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: bruchetta



17. februar 2018



Vi har lidt tømmremænd på kontoret i dag, og de skal plejes med lækre, sprøde bruchettaer toppet med tomater, avocado, rødløg, hvidløg og urter.


Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: Côte de boeuf



16. februar 2018



Det er fredag og der skal selvfølgelig kød på menuen, og i dag kaster vi os over noget af det aller bedste: Côte de Boeuf. Bøffernes konge.


Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: myntesauce



15. februar 2018



I går var dagens opskrift lam, og så slog det os i dag: vi mangler da en simpel og nem opskrift på god myntesauce!


Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: lammekoteletter



14. februar 2018



Lammekoteletter er noget man gør det for lidt i, og det er synd og skam! Smid dem i sous viden i 3 timers tid og så smager de himmelsk.


Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

Ny opskrift: kyllingesalat



13. februar 2018



Lækker, mør og saftig kyllingesalat er noget af det bedste der findes, og det skal naturligvis tilberedes sous vide!


Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


Se opskriften

vi er live!



12. februar 2018



Velkommen til Sousvildere.dk, et samlingspunkt for alle os der elsker sous vide.


Vi regner med at få vores nyhedsbrev op og køre indenfor 2 ugers tid. Hvis du tilmelder dig får du en månedlig opdatering fra os med en oversigt over vores nye opskrifter.


Vi regner med at tilføje 4-7 nye opskrifter hver uge, så kig forbi ofte og hold dig opdateret.

Med venlig hilsen

Sousvildere.dk

Slow and steady wins the race


SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting