SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

myntesauce



Lam kan naturligvis godt serveres uden myntesauce, men det får altså lige et lækkert ekstra kick når det parres med denne grønne herlighed!



Opskrift (1 skål)



Du skal bruge



4 dl. frisk mynte

3 dl. græsk yoghurt

2 fed hvidkøg

2 spsk. god olivenolie

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 10 minutter



Fremgangsmåde



OBS: Tilbered din myntesauce tidligt på dagen så den kan stå og trække i et par timer i køleskabet. Smagen bliver meget bedre!


Kom yoghurten i et kaffefilter og lad det dryppe af i 20-30 minutter.


Imens du venter hakker du mynten fint.


Når yoghurten har dryppet færdig rører du den op med mynten, 2 fed presset hvidløg og olivenolie. Smag til med salt og peber.


Servér med det samme eller stil på køl til saucen skal bruges.

​Velbekomme.



Går godt sammen med...



Lammekoteletter



Lammemørbrad



Torsk


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting