SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

mozzarella kartofler



"Moste" kartofler med frisk mozzarella og urter på toppen er fantastisk tilbehør til kødretter, og det giver din tallerken et lidt mere spændende indtryk end den normale kartoffel eller pommes frites.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



300 gram små kartofler

2 pakker frisk mozzarella

Et par stilke frisk timian

1 glas soltørrede tomater i olie

Hvidløgspulver

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 30 minutter



Fremgangsmåde



Kom kartoflerne i en gryde, dæk dem med vand, bring i kog og giv dem 5-10 minutter. Kartoflerne skal ikke koges helt møre - de skal bare være bløde nok til at de kan moses med et hårdt tryk med en gaffel.


Forvarm din ovn til 180 grader.


Når kartoflerne er færdige kommer du dem på en bradepande med bagepapir og giver dem alle et godt tryk med en gaffel så de bliver most lidt ud. Se billedet i toppen af siden hvis du er i tvivl om hvad vi mener.


Når kartoflerne er most ud så drysser du dem med hvidløgspulver, salt og peber, lægger en klat mozzarella på hver, og topper til sidst med en halv soltørret tomat og lidt frisk timian.


Kom kartoflerne i ovnen og steg dem til osten er smeltet og de er gyldenbrune.


Servér som tilbehør til kødretter eller som en lille snack når gæsterne kommer.


​Velbekomme.



Går godt sammen med...



Herregårdskoteletter



Svinemørbrad



Oksemørbrad



Flanksteak marineret i Kahlua


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting