SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

LAMMEKØD





Her får du en generel oversigt over de temperaturer du skal sigte efter, når du tilbereder lammekød.

Den tid kødet skal have i vandbaddet er afhængig af kødtype, vægt og størrelse, så her henviser vi til de individuelle opskrifter.


Rare: 49 grader

Medium rare: 56 grader

Medium: 60 grader

Medium well: 65 grader

Well done: 71+ grader


Se opskrifter med lammekød
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting