SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

Kantareller i flødesauce



Kantareller er fantastiske i sig selv, men når der tilføjes lidt fløde og noget persille så synger de. Den her sauce egner sig enormt godt til både svin-, kalve- og oksekød, og den er lynhurtig at lave.



Opskrift (2 personer)



Du skal bruge



200 gram kantareller

1 lille bundt frisk persille

2 dl. fløde

Marsala hedvin

En god klat smør

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 15 minutter



Fremgangsmåde



Rens kantarellerne.


Smelt en god klat smør på en pande og steg kantarellerne sprøde over middelhøj varme.


Tilsæt en lille håndfuld finthakket persille samt salt og peber.


Steg videre i et par minutter og tilsæt så en god sjat Marsala og fløde.


Lad det hele kogen sammen. Smag til med salt og peber.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Svinemørbrad



Oksemørbrad



Spidsbryst



Herregårdskoteletter



Lammemørbrad


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting