Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 61 grader.
Rens det værste fedt og sener af kalkunbrysterne.
TIP: Hvis du køber dem ved slagteren vil de ofte gør det for dig!
Smør brystet ind i en lille smule akaciehonning, kom dem i en sous vide pose med finthakket hvidløg, rosmarin, salt og peber og vakuumér.
Placér posen i vandbadet og indstil timeren til 3 timer.
Færdiggørelse
Når de 3 timer er gået tager du kalkunbrystet op af vandbadet og ud af posen.
Varm smør eller olie på en pande ved så høj temperatur som overhovedet muligt. Når panden er brandvarm bruner du kalkunbrystet hurtigt på hver side.
TIP: Lad være med at flytte for meget rundt på kødet når det først er på panden. Jo mindre du løfter det jo bedre stegeskorpe får du!
Servér skåret ud i skiver sammen med en grøn salat og groft brød, en god kartoffel og lidt sauce eller noget andet tilsvarende. Se forslag til tilbehør i bunden af siden.
Velbekomme.