Fyld en gryde med vand. Hak løget groft og kom det i gryden, og tilføj desuden lauerbærbladene. Tilsæt til sidst en teskefuld eddike.
Tænd for din sous vide og opvarm nu vandet til 73 grader.
Prik dine pølser med en nål eller en gaffel for at undgå at de sprækker. Fordi de tilberedes sous vide er chancen for at det sker meget lille, men der er ingen grund til at tage chancen!
Kom pølserne i gryden og lad dem simre i 30 minutter.
I mellemtiden gør du alt dit hotdog tilbehør klar. Her på siden er vi store fans af den helt klassiske hotdog med løg, ristede løg, syltede agurker, remoulade, sennep og ketchup, men det kan varieres i det uendelige!
TIP: Kast dig ud i at lave noget af tilbehøre selv. Det er slet ikke så svært som man tror at røre en remoulade sammen eller bage et godt pølsebrød!
Efter 30 minutter er pølserne klar, og du har nu 2 valgmuligheder: Du kan servere pølserne som de er og lave en klassisk hotdog, eller du kan smide dem på en glohed pande/gril i et par sekunder så de får en god stegeskorpe, og servere dem som ristede hotdogs.
Serveres sammen med en kold håndbajer eller en Cocio.
Velbekomme.