OBS: Temperaturen vi bruger hér vil tilberede kødet fint rosa. Hvis du ønsker den gennemstegt så sæt i stedet temperaturen til 66-70 grader.
Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 62 grader.
Krydder kødet godt på begge sider med salt og peber.
Varm smør på en pande ved høj temperatur. Når panden er brandvarm giver du koteletterne 45 sekunder på hver side så de får en fin gylden skorpe, og derefter sætter du dem til side.
TIP: Steg dem én ad gangen for det bedste resultat. For meget på en pande sænker temperaturen.
Vakuumér koteletterne sammen med rosmarin kvistene, finthakket hvidløg og en god klat smør.
Placér posen i vandbadet og indstil timeren til 1 time.
Færdiggørelse
Når timen er gået tager du koteletterne op af vandbadet og ud af posen. Dup dem helt tørre med køkkenrulle (dette er et meget vigtigt for at opnå en god stegeskorpe!).
TIP: Gem væsken fra posen. Det kan bruges til en lækker peber sauce! Se opskrift nederst på siden.
Varm smør på en pande ved så høj temperatur som overhovedet muligt. Når panden er brandvarm smider du koteletterne på og giver dem 1 minut på hver side. Brug en ske til hele tiden at overhælde dem med det smeltede smør.
Servér koteletterne med en med en god kartoffel, lidt salat og en sauce. Se forslag i bunden af siden eller lav dine egne favoritter.
Velbekomme.