SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

fyldte champignoner



Cremede, fyldte champignoner er en klassiker, og kan bruges som forret, som tilbehør eller som en lækker lille tapas ret.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



12 store champignoiner

75 gram ricotta

En håndfuld revet parmesan

1 økologisk citron

1 frisk rød chili

Tørret oregan

Olivenolie

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 30 minutter



Fremgangsmåde



Forvarm din ovn til 220 grader.


Kom ricotta, 2 spsk. revet citronskal, 1 spsk. finthakket rød chili og lidt salt og peber i en skål.


Rør det godt sammen, tilføj en god håndfuld revet parmesan og 2 spsk. tørret oregano og rør sammen igen.


Fjern stilkene fra champignonerne og smør dem med lidt olivenolie. Læg dem med den udhulede ende opad på en bageplade med bagepapir, og læg en god klat af fyldet på hvér champignon.


Top med lidt friskrevet parmesan og bag i den forvarmede ovn indtil de er gyldne og fyldet har taget farve (15-20 minutter).


Servér med det samme som en forret, som tilbehør til lidt lækkert kød, eller som en del af et tapasbord.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Verdens Nemmeste Brød



Bruchetta



Ribeye Steak



Côte de Boeuf



Syltede Rødløg


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting