Kom den friske spinat i et dørslag og overhæld med 1-2 kedelfulde kogende vand (brug en elkedel) så bladene krøller sig sammen.
Kom spinaten i et rent viskestykke og klem væsken ud. Læg nogle kræfter i - jo mere væske du klemmer ud jo bedre. Hak derefter spinaten groft og stil til side.
Hak nu løg og hvidløg fint.
Smelt en god klat smør på en pande over middel varme. Tilsæt løg og hvidløg og sautér i cirka 5 minutter.
Tilsæt mel og sautér videre i 2 minutter, og tilsæt derefter mælken lidt efter lidt under omrøring. Når al mælken er rørt ind lader du det simre i 5-10 minutter indtil saucen er tyk og cremet.
Når saucen er færdig rører du spinat og fløde i, tilføjer lidt revet muskatnød og lader det hele simre til du er tilfreds med konsistensen.
Smag til med salt og peber og servér med det samme.
TIP: Hvis præsentationen skal have et ekstra pift så pynt retten med en god håndfuld revet parmasan til sidst!
Velbekomme.