SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

KYLLING





Du kan roligt tilberede kylling let rosa (60-63 grader). Den lange behandlingstid dræber alle bakterierne og det smager fænomenalt!


Den tid kødet skal have i vandbaddet er afhængig af kødtype, vægt og størrelse, så her henviser vi til de individuelle opskrifter.

Medium rare (let rosa): 60-63 grader

Medium: 64-69 grader

Well done: 70+ grader


Se opskrifter med kylling

KALKUN





Du kan roligt tilberede kalkun let rosa (60-63 grader). Den lange behandlingstid dræber alle bakterierne og det smager fænomenalt!


Den tid kødet skal have i vandbaddet er afhængig af kødtype, vægt og størrelse, så her henviser vi til de individuelle opskrifter.

Medium rare (let rosa): 60-63 grader

Medium: 64-69 grader

Well done: 70+ grader


Se opskrifter med kalkun

AND





Du kan roligt tilberede and let rosa (60-63 grader). Den lange behandlingstid dræber alle bakterierne og det smager fænomenalt!


Den tid kødet skal have i vandbaddet er afhængig af kødtype, vægt og størrelse, så her henviser vi til de individuelle opskrifter.

Medium rare (let rosa): 60-63 grader

Medium: 64-69 grader

Well done: 70+ grader


Se opkskrifter med and
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting