Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 55 grader.
Krydder din côte de boeuf godt med salt og peber, vakuumér, placér posen i vandbadet og indstil timeren til 5 timer.
Færdiggørelse
Når de 5 timer er gået tager du kødet op af vandbadet og ud af posen. Dup det helt tør med køkkenrulle (dette er et meget vigtigt for at opnå en god stegeskorpe!).
TIP: Gem væsken fra posen. Det kan bruges til en lækker sauce. Se opskrifter nedest på siden.
Varm en god klat smør på en pande ved så høj temperatur som overhovedet muligt. Når smørret er smeltet smider du frisk timian og hvidløg snittet i skiver på panden og lader det stege med i et minuts tid.
Kom côte de boeufen på panden og giv den en god stegeskorpe. Brug en tang til at holde stegen så du kan brune den på siderne også. Brug en ske til løbende at overhælde bøffen med det lækre hvidløgs/timian smør fra panden.
Skær kødet ud i gode, tykke skiver og servér sammen med en god sauce, en kartoffel og hvad du ellers lige har lyst til. Find lidt inspiration i bunden af siden.
Velbekomme.