SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Kontakt

coleslaw



I dag kan man købe ganske fin færdiglavede coleslaw i de fleste supermarkeder, men hvis man har tiden så er det altså meget sjovt at lave det selv. Det smager en hel del bedre og man nyder maden på en anden måde når man selv har haft en finger med i spillet.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



1 lille hvidkålshovede

5 gulerødder


Marinade

2 spsk. sød sennep

1 dl. æbleeddike

2 spsk. sukker

1 tsk. spidskommen

Salt

Peber


Dressing

2 dl. cremefraiche

2½ dl. god mayonnaise

2 tsk. sukker

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 2 timer



Fremgangsmåde



Snit hvidkål fint, riv gulerødder med et rivejern, smid det i en stor skål og bland det hele godt sammen.


Rør marinaden sammen. Husk at smage den til!


Bland kål og gulerødder med marinaden. Stil i køleskabet og lad det trække 1-2 timer.


Rør dressingen sammen. Husk at smage den til!


Tag kål og gulerødder ud af køleskabet og si marinade og væde fra. Giv det et godt klem så du får så meget væde fra som muligt.


Vend nu kål og gulerødder i dressingen og smag til med salt, peber og sukker.


Servér som tilbehør til pulled pork, burgere eller grillpølser.


Velbekomme.



Går godt sammen med...



Burger



Pulled Pork



Syltede Rødløg



Agurkesalat


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting