Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 58,5 grader.
Lav din fars: Bland kødet med en teskefuld hvidløgspulver, en teskefuld løgpulver, 1 spiseskefuld rasp, salt og peber.
TIP: Du kan tilsætte alt hvad hjertet begærer til din fars, så prøv dig frem og find den smag der passer dig bedst. Prøv eventuelt et mix med worcestershire sauce, sennep og ribsgele - det smager himmelsk!
Form farsen til 4 lige store bøffer og vakuumér dem. Placér derefter bøfferne i vandbadet og sæt timeren til 1 time.
Færdiggørelse
Når timen er gået tager du bøfferne op af vandbadet og ud af poserne. Dup dem tørre med køkkenrulle (Dette er et meget vigtigt for at opnå en god stegeskorpe!).
Varm smør eller olie på en pande ved så høj temperatur som overhovedet muligt. Når panden er brandvarm smider du 2 af bøfferne på og giver dem 30 sekunder på hver side eller indtil de har fået en god stegeskorpe. Når de er færdige laver du de 2 andre. Hvis der skal ost på burgerne så kan det med fordel smides på bøfferne efter de er vendt første gang.
Det er vigtigt at du laver bøfferne ad flere omgange. Forsøger du at lave dem alle på én gang sænkes temperaturen i panden for meget og du får en dårligere stegeskorpe. Dette er en klassisk fejl som mange begår!
TIP: Lad være med at flytte for meget rundt på kødet når det først er på panden. Jo mindre du løfter det jo bedre stegeskorpe får du!
Burgerne samles og serveres med det samme.
Velbekomme.