SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

bruchetta



Bruchetta er en fantastisk lille ret der kan varieres i det uendelige. Denne version med tomater, mozzarella, hvidløg, rødløg og urter er en af vores favoritter.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



1 ciabatta brød

1 avocado

2 tomater

1 lille rødløg

1 fed hvidløg

1 økologisk citron

Frisk basilikum

Balsamicoeddike

Olivenolie

Cayennepeber

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 20 minutter



Fremgangsmåde



Snit rødløg, avocado og tomater i små fine terninger og bland det hele sammen i en skål.


Hak 8 blade frisk basilikum fint og bland i. Pres derefter hvidløg i blandingen og tilsæt saften fra en kvart citron.


Tilsæt en halv teskefuld cayennepeber. Rør godt rundt og smag til med salt, peber og eventuelt mere citonsaft.


TIP 1: Fyldet kan sagtens tilberedes et par timer i forvejen og stilles på køl!


TIP 2: Fyldet kan varieres i det uendelige så sørg for at eksperimentér og find din egen favorit. Prøv eksempelvis en blanding bestående af tomater, forårsløg, rød peber, champignoner, soltørrede tomater og finthakket koriander - det er en blanding vi har haft stor succes med før!

​

Forvarm din ovn til 200 grader.


Skær 8 fine, tynde skiver af brødet (se billedet ovenfor - sigt efter den tykkelse!).


Kom ½ deciliter olivenolie og en ½ deciliter balsamicoeddike i en dyb tallerken og rør det sammen. Vend brødskiverne i blandingen og kom dem på en rist dækket med bagepapir.


Smid brødskiverne i ovnen og giv dem 10-15 minutter indtil de er gyldne og sprøde.


Når dine brødskiver er færdige anretter du dine tapas: Brug 2 skeer og tilføj en god klat fyld på hver skive. Pynt med et blad frisk basilikum på toppen.


Servér med det samme som en forret eller som en del af et lækkert tapasbord.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Verdens Nemmeste Brød



Kyllingesalat



Vitello Tonnato



Syltede Rødløg


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting