SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

bønnesalat med feta og rødløg



En mega lækker og (semi)sund bønnesalat med feta og rødlæg. Friskheden fra de grønne bønner, fedmen fra fetaen og sødmen fra rødløget passer utroligt godt til de fleste kødretter.



Opskrift (4 personer)



Du skal bruge



250 gram grønne bønner (friske eller frosne haricots verts)

1 pakke god feta

1 mellem rødløg

1 glas soltørrelde tomater i olie

1 citron

Salt

Peber



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 10 minutter



Fremgangsmåde



Kom bønnerne i en stor skål og hæld en liter kogende vand over. Lad dem trække i 5-10 minutter. Smag en enkelt for at sikre dig at de er opvarmet ordentligt men stadig har et godt bid.


Dræn olien fra en lille håndfuld soltørrede tomater og skær dem ud i tern. Skær derefter rødløget ud i små tern.


Bland bønner, soltørrede tomater og rødløg. Smuldr derefter fetaen ud over bønnerne og bland det hele godt.


TIP: Du kan sagtens erstatte fetaen med en anden ost, eksempelvis mozzarella. Du kan også tilsætte friske krydderurter og andre grøntsager. Eksperimentér og find din egen favorit blanding!


Smag til med salt, peber og citronsaft.


Kan serveres med det samme imens der stadig er lidt varme i bønnerne, eller smides i køleskabet til senere servering.


Velbekomme.



Går godt sammen med...



Ribeye Steak



Svinemørbrad



Lammemørbrad



Oksefilet



Flanksteak marineret i Kahlua


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting