Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 68 grader.
Krydder andelårene godt med salt og peber, gnid 1 fed finthakket hvidløg ind i hvert lår (på kødsiden), kom lårene i sous vide poser (2 lår i hver pose), tilføj 2 friske stilke timian til hver og vakuumér.
Placér poserne i vandbadet og indstil timeren til 36 timer.
Færdiggørelse
Når de 36 timer er gået tager du poserne op af vandbadet. De skal ikke åbnes endnu!
Smid poserne i køleskabet og lad dem køle helt ned. De kan holde sig i op til en uge i forseglet tilstand.
Når du skal bruge andelårene så har du 2 muligheder:
Du kan smide dem i en 230 grader varm ovn og stege dem igennem indtil de er gyldne og lækre.
Eller...
Du kan stege dem igennem på en brandvarm pande med et par klatter smør, og give dem en lækker, brun stegeskorpe. Det tager normalt 7-8 minutter.
Velbekomme.