Klargør dit vandbad og indstil din sous vide til 56 grader.
Riv appelsinen på et rivejern så du får en lille håndfuld frisk appelsinskræl.
Rids andebrysterne på skindsiden og gnid dem godt ind i salt og appelsinskræl.
Kom brysterne i en sous vide pose of tilføj nelliker, stjerneanis, timian og en god klat smør og vakuumér.
Placér posen i vandbadet og indstil timeren til 4 timer.
Færdiggørelse
Når de 4 timer er gået tager du andebrysterne op af vandbadet og ud af posen. Dup dem helt tørre med køkkenrulle (dette er et meget vigtigt for at opnå en god stegeskorpe!).
TIP: Gem væsken og lav en lækker sauce eller glace på den!
Varm smør eller olie på en pande ved så høj temperatur som overhovedet muligt. Når panden er brandvarm steger du andebrysterne med skindsiden nedaf i et par minutter. Skindet skal blive brunt og sprødt.
TIP: Lad være med at flytte for meget rundt på kødet når det først er på panden. Jo mindre du løfter det jo bedre stegeskorpe får du!
Skær brysterne ud i skiver og servér med det samme. Se forslag til tilbehør nederst på siden.
Velbekomme.