SOUSVILDERE


Slow and steady wins the race


  • Hvad er sous vide?
  • Tider & temperaturer
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Æg
  • Opskrifter
    • Okse- & Kalvekød
    • Svinekød
    • Lammekød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Tilbehør
  • Nyheder
  • Kontakt

agurkesalat



Hjemmelavet agurkesalat slår den du køber i supermarkedet med hestelængder, og det er overraskende nemt at lave.



Opskrift (1 glas)



Du skal bruge



1 stor økologisk agurk

2 dl. eddike

1 dl. sukker

½ dl. kogende vand

1 spsk. peberkorn

Salt



Tider & temperaturer



Tilberedelse: 20 minutter



Fremgangsmåde



OBS: Lav agurkesalaten dagen før du skal bruge dem. En hel nat i lagen giver en meget bedre smag!


Rør eddike, sukker, kogende vand og peberkorn godt sammen indtil sukkeret er helt opløst.


Skyl agurken og skær den i tynde, fine skiver. Læg skiverne på en tallerken eller en bradepande og drys med masser af groft salt. Lad skiverne trække i 10-15 minutter.


Pres væden ud af agurkerne og skyl dem under rindende, iskoldt vand.


Hæld agurker og eddikeblanding i et rent, skoldet glas og stil glasset i køleskabet (eller udenfor hvis vejret tillader det).


Agurkesalaten kan holde sig en uges tid på køl.


Servér som tilbehør til burgere, pulled pork, kylling eller gamle danske retter. Få inspiration i bunden af siden.

Velbekomme.



Går godt sammen med...



Burger



Pulled Pork



Flæskesteg



Herregårdskoteletter


SE ALT VORES TILBEHØR >>
SOUSVILDERE

Slow and steady wins the race

Website by



Boiskouv Consulting